Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου προετοιμάζονται καθημερινά για το μεγάλο ταξίδι που έχουν να κάνουν και αφορά στο Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φαρμακοποιός και το μοντέλο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μακριά στο παιχνίδι και καθημερινά κάνουν γυμναστική αλλά και διάφορα tasks τα οποία τους βοηθούν να γίνουν πιο δυνατοί και να είναι καλά προετοιμασμένοι για όλα όσα θα έρθουν.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, βλέπουμε το ζευγάρι να είναι καθισμένο στον καναπέ του και να λαμβάνει δυναμωτικά σκευάσματα όπως είναι οι βιταμίνες με σκοπό να δυναμώσουν τον οργανισμό τους αφού είναι εξαντλημένοι από όσα κάνουν καθημερινά.

Tσέκαρε τους:

Σπύρος Μαρτίκας

Το ζευγάρι αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που έγινε από την Ατζούν Μίντια και μπαίνεισ στο ριάλιτι επιβίωσης με σκοπό να κάνει ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν να θα αντέξει η σχέση τους σε μια τόσο δύσκολη δοκιμασία.

Μέχρι να φύγουν – μάλλον στις 2 Ιανουαρίου – έχουν ακόμη πολλά πράγματα να κάνουν και σίγουρα θα μας τα δείξουν στο Instagram!

Μένει να δούμε  πώς θα τα περάσουν στον Άγιο Δομήνικο και πως θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε όλα όσα θα συμβούν! Ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας αναμένεται να κάνει το δικό του χαμό!

Τσέκαρε και αυτά :

Έλενα Παπαρίζου : Το νέο της τραγούδι

Πελέ : Τριμήμερο πένθος στη Βραζιλία