Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους και έχει πολλά να πει για όλα έζησε στο Survivor All Star καθώς κατάφερε να “επιβιώσει” μετά από 12 ψηφοφορίες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο φαρμακοποιός, γνωστός και ως “El Professor”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Μας” και οι ατάκες του ήταν “φωτιά” αφού έχουν ακουστεί πολλά και δίνει τις δικές του απαντήσεις!

Όταν ρωτήθηκε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τα σχόλια που έχει κάνει για το πρόσωπο του, ήταν “καταδικαστικός” και είπε:

“Δεν θα ήθελα ούτε η Βρισηίδα, αλλά ούτε και εγώ να υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε υψηλά το αίσθημα της αυτοεκτίμησης για να υποτιμήσουμε τόσο πολύ τους εαυτούς μας. Ένα μεγάλο κρίμα για όλο αυτό που έγινε, γιατί έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ”.

Ως γνωστόν, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης, είχαν μια έντονη κόντρα στο παιχνίδι παρόλο που ήταν κοντά στην αρχή και αναφέρθηκε στον συμπαίκτη τυ με σκληρά λόγια και έκανε λόγο και σκοταδισμό:

“Εγώ σε αυτό το παιχνίδι κατάλαβα πως παίζεται η στρατηγική του κακομοίρη. Έζησα μαζί του τους πρώτους μήνες τον σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα. Μόλις έφυγε ο Στάθης απομακρύνθηκα από τον Μπάρτζη και ανάσανα”. 

Τέλος, ο φαρμακοποιός έχοντας στο πλευρό του τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αναφέρθηκε στο φιλί τους στο αεροδρόμιο και της είπε να του πει πόσα παιδιά θέλει και πως όταν κουραστεί, θα σταματήσουν!

Tσέκαρε και αυτά: