Σπύρος Μαρτίκας

Eπέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας και η σύντροφος του, Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν το πρόσωπο που πήγε στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει.

Το ζευγάρι αφού τα είπε, πήγε για φαγητό σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων με φίλους όπως η Αφροδίτη Σκαφίδα και επέστρεψαν σπίτι τους για να μείνουν μόνοι τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο φαρμακοποιός δεν έχασε χρόνο και το πρωί της Δευτέρας έπιασε αμέσως δουλειά και το μοντέλο αποφάσισε να αδειάσει τη βαλίτσα του και ανακάλυψε διάφορα ευρήματα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας “δήλωσε” την καλύβα και γέμισε τη βαλίτσα του με τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί δεν ήθελε να ξεχάσει τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Σε ένα story η Βρισηίδα Ανδριώτου έδειξε πως έφερε μαζί τιυ δυο παγούρια στα οποία πάνω έγραφερ τα ονόματα τους, τρία ξύλινα πιάτα τα οποία (πάλι) έγραφαν τα ονόματα τους, δυο μεταλλικές κούπες, μια μπάλα η οποία ονομάζεται “Wilson” και παράλληλα είχε κάποια προσωπικα αντικείμενα η βαλίτσα του.

Όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις συνεντεύξεις του Μαρτίκα διότι έχει πολλά να πει και σίγουρα θα κάνει αποκαλύψεις!

Tσέκαρε και αυτά: