Σπύρος Μαρτίκας

Σε ένα ακραίο ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου,Νίκου Παρτσώλη, προχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας στον λογαριασμό που διαθέτει στην πλατφόρμα “Χ”.

Ο φαρμακοποιός του Survivor All Star, με το ψευδώνυμο “El professor” έκανε κάποιες αναρτήσεις κατά του ανθρώπου που μας ενημέρωνε σε όλη τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης για όσα δεν έδειχαν οι κάμερες και ήταν έξαλλος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στα posts που δημοσίευσε ο φαρμακοποιός, έγραψε:

“Δεν σεβάστηκες όλο τον κόσμο που πλήρωνε και στήριζε τους παίχτες του! Παραποιούσες αλήθειες για να καθορίζεις το παιχνίδι!Μας πρόδωσες!Έκαιγες κάθε ενδιαφέρον σε όσα ζούσαμε γιατί τ αποκάλυπτες πριν παιχτούν στα επεισόδια!Μας πούλησες!Κορόιδεψες τον κόσμο και όλους τους fans μας. @NikosPartsolis Θέαμα χωρίς ενδιαφέρον!Τα ήξερες όλα!Πρόδωσες!Το κανάλι που δούλεψες,την εκπομπή που σ εμπιστεύτηκε!Εκμεταλλεύτηκες και τους 37 παίχτες με κάθε δυνατό τρόπο!Τους διέβαλες εκτός από έναν!Ενώ γνώριζες,μόνο για εκείνον συγκάλυψες!Ακύρωσες την συνέντευξη μου,σκόπιμα…”.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε tag τον δημοσιογράφο και προς το παρών δεν υπάρχει κάποια ανάρτηση από την πλευρά του!

Οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο φαρμακοποιός ήταν πολλές και θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις τις επόμενες μέρες γιατί δεν έχει πει λίγα!

Τσέκαρε και αυτά: