Σασμός

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά «Σασμός» και πλέον στη σειρά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο και όλα όσα ξέραμε πρέπει να ξεχάσουμε.

Στη σειρά Σασμός ότι έγινε έγινε. Είναι παρελθόν. Γιατί τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

 Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ώρα μηδέν! «Σασμός» Ο Επίλογος. Η τρίτη χρονιά του «Σασμού» έρχεται σαρωτική, από τον Alpha!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω. Είναι ο «εισβολέας», ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο Επίλογος; Με τι χρώμα;

Κι εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

Τσέκαρε κι αυτό: