Στα Σύνορα

«Στα Σύνορα» είναι ο τίτλος της νέας, κωμικής σειράς, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Star με διπλό επεισόδιο!

Πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας! Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης
Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου,
Βασίλης Τριανταφύλλου.

Τα Αχούρια θα γίνουν το «χωριό μας» αυτή την τηλεοπτική σεζόν! Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους απίθανους κατοίκους του πιο ανυπότακτου χωριού !

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ

Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη (Υρώ Μανέ)

Η Γιαννούλα είναι μια παραδοσιακή γιαγιά. Με τις πίτες της, το πλέξιμο της, το μπαστούνι της… Κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι αυτή η γυναίκα ηγείται μιας παράνομης επιχείρησης. Όσο γλυκιά είναι ως γιαγιά, τόσο σκληρή μπορεί να γίνει την ώρα της δουλειάς. Όμως πάντα είναι δίκαιη. Η παράνομη επιχείρηση λαθρεμπορίου την έχει βοηθήσει να συντηρήσει την οικογένειά της σε δύσκολα χρόνια. Φαίνεται να ελέγχει καλά τις δύο τόσο ξεχωριστές της προσωπικότητες. Δεν είναι τσιγκούνα, αλλά υπολογίζει προσεκτικά πότε και πού θα ξοδέψει χρήματα. Πληρώνει πολύ καλά όσους εργάζονται για εκείνη και μάλιστα δίνει και bonus, όταν το αξίζουν. Έχει έντονο αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και μισεί τους τεμπέληδες, τους ψεύτες και τους ανθρώπους που κλέβουν και εκμεταλλεύονται τους άλλους. Η Γιαννούλα ήθελε να παραδώσει την επιχείρηση στην κόρη της, την Ολυμπία, το μοναχοπαίδι της, αλλά η Ολυμπία δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον γι’ αυτά τα θέματα.

Συνεπώς, σκοπεύει η παράδοση των ηνίων να γίνει στη μεγάλη της εγγονή, Ιωάννα, η οποία επιστρέφει στα Αχούρια, μετά από πολυετείς σπουδές οικονομικών στη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία, όμως, καθ’ οδόν, της Ιωάννας, με το νέο αστυνομικό Ηρακλή, που έχει μετατεθεί δυσμενώς στο χωριό, θα της αλλάξουν τα σχέδια…