Σταφυλοθεραπεία

Η σταφυλοθεραπεία θεωρείται πώς είναι μια μέθοδος αποτοξίνωσης που βοηθά τον οργανισμό να “βγάλει από μέσα” του όλες τις τοξίνες που υπάρχουν και βοηθά το έντερο να επανέλθει σε μια πολύ καλή κατάσταση! Και αυτά που διάβασες μόλις, ξέχασε τα διότι είναι μια επικίνδυνη μέθοδος η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τα οποία δε θέλεις να βάλεις στο κεφάλι σου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 878 ο V.N Dmitriev, έκανε γνωστή τη συγκεκριμένη μέθοδο όπου αποκάλυψε τα αποτελέσματα της “θεραπείας” και στην ουσία αυτό που έκανε ήταν από 1-3 μέρες να πίνει μόνο νερό και χυμό σταφυλιού και μετά από τρεις μέρες ξανά μόνο νερό και χυμό. Έτρωγε μόνο σταφύλια και έπινε νερό, αφήνοντας τον οργανισμό του στο “έλεος”  γιατί δεν μπορούσε να λάβει ούτε πρωτεΐνη, ούτε κάποια άλλη βιταμίνη.

Τα σταφύλια είναι ένα φρούτο το οποίο έχει υψηλή θρεπτική αξία αλλά αυτό δε σημαίνει πως τρώμε μόνο αυτό. Θεωρείται ένα φρούτο το οποίο μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό από τον καρκίνο και κάνει γενικότερα καλό. Αλλά όχι μόνο του!

Αν συμπεριλάβεις το σταφύλι σε μια ισορροπημένη διατροφή και λαμβάνεις όλα τα κατάλληλα “εφόδια” τότε είμαστε κομπλέ!

Η περιπέτεια του Νίκου Παπαδάκη

Το γνωστό μοντέλο Νίκος Παπαδάκης μιλώντας στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” αναφέρθηκε στη σταφυλοθεραπεία και το μεγάλο λάθος που έκανε.

“Πήγα να κάνω σταφυλοθεραπεία. Είναι μεγάλο λάθος να κάνουμε ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε στο ίντερνετ. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει”.

Παράλληλα περιέγραψε την εμπειρία του λέγοντας : 

“Σου λένε μόνο κόκκινα σταφύλια και νερό. Θα φας σταφύλια, μετά από δύο ώρες νερό και μετά πάλι σταφύλια. Γιατί το νερό με τα σταφύλια κάνουν μία αντίδραση.Δεν ξέρω γιατί, με έπιασε ένας πόνος εδώ, τόσο δυνατός. Λέω: εντάξει, τη γλίτωσα μπορεί να ήταν τυχαίο, ας φάω πάλι τα σταφύλια μου. Είπα ότι αν θα τη βγάλω, θα το κόψω. Πονούσα πάρα πολύ, με έριξε στο κρεβάτι”.

Τσέκαρε και αυτά :

Παρθένος 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2023

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό