Σταμάτης Κριμιζής

Ο εξαιρετικός καθηγητής και διακεκριμένος επιστήμονας, Δρ.Σταμάτης Κριμιζής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω” και αποκάλυψε πως υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη και πως δεν πιστεύει στα UFO.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ακαδημαϊκός και διαστημικός επιστήμονας ο οποίος έχει συμμετάσχει σε σπουδαία ερευνητικά προγράμματα της ΝΑSA μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε πως υπάρχει ζωή σε εξωπλανήτες και υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν και όχι αποδείξεις

“Σε μια παρατήρηση σε εξωπλανήτη βρέθηκαν υδρατμοί. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως υπάρχει νερό σε εξωπλανήτες. Ξέρετε, το σύνθημα της εξερεύνησης πλανητικού μας συστήματος που είχαμε τοποθετήσει, ήταν, “κοιτάξτε το νερό”. Γιατί το νερό είναι η ζωή. Το ξέραμε για την γη, αλλά δεν γνωρίζαμε που αλλού υπάρχει. Έκτοτε, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει νερό στον Δία, υπάρχουν ωκεανοί στα φεγγάρια του Δία, υπάρχουν ωκεανοί στα φεγγάρια του Κρόνου, υπάρχει νερό στις ατμόσφαιρες των απωτέρων πλανητών, ακόμη και παγωμένο νερό στον Πλούτωνα. Το εξερευνήσαμε μόλις πριν από 7 χρόνια για πρώτη φορά και υπάρχουν παγωμένες λίμνες”.

Με αυτό τον τρόπο οι επιστήμονες έχουν τις ενδείξεις που χρειάζονται για να πειστούν πως υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες αλλά για την ύπαρξη των UFO δεν είναι πεπεισμένος όπως ανέφερε στη συνέντευξη του.

Για τον Σταμάτη Κριμιζής τα UFO δεν είναι κάτι στο οποίο πιστεύει! Όσες φορές υπήρξαν παρατηρήσεις οι οποίες βασίστηκαν σε επιστημονικά δεδομένα, φάνηκε πως ήταν οπτικές άπατες και αυτό τον οδηγεί σε μια πρώτη εκτίμηση πως δύσκολα μπορεί να έχουν εμφανιστεί.

Η Γη έχει ημερομηνία λήξης

Ο Σταμάτης Κριμιζής αποκάλυψε πως ο δικός μας πλανήτης, η Γη, έχει ημερομηνία λήξης αλλά αυτή είναι πολύ μακριά ακόμη και πως αυτή υπολογίζεται στα 2 με 3 δις χρόνια αλλά το ανθρώπινο είδος έχει δυσκολία με τη διάρκεια διότι είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε :

“Οπωσδήποτε υπάρχει ημερομηνία λήξης, η οποία είναι πολύ μακριά, 2-3 δισεκατομμύρια χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα το ανθρώπινο είδος έχει δυσκολία να διαρκέσει, όλα αυτά τα δισεκατομμύρια χρόνια, διότι είμαστε οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού μας. Τα δεδομένα δεν είναι ευχάριστα”.

Τσέκαρε και αυτά: