Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν δύο παίκτες του Survivor All Star που είχαν έρθει πολύ κοντά στην αρχή του παιχνιδιού, όμως η μοίρα τα έφερε με τέτοιον τρόπο που “χώρισαν” τα τσανάκια τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αρκετή για να μας δείξει πως οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί και οι δυο τους βγήκαν για φαγητό και πόζαραν στον φακό για να δείξουν στον κόσμο πως είναι καλά μαζί!

Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο ! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking ! Στο parking του μαγαζιού ! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι !”, έγραψε ο Μαρτίκας!

Να σου θυμίσουμε πως όταν βγήκαν από το παιχνίδι, τόσο ο Στάθης Σχίζας, όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας είχαν ανταλλάξει μέσω κάμερας διάφορες ατακούλες οι οποίες έδειχναν πως υπάρχει ένα ρήγμα!

Ο Μαρτίκας είχα πει χαρακτηριστικά :

“Ο Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη”. 

Ο Στάθης από τη δική του πλευρά είχε πει:

“Ο καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με έχει στηρίξει αρκετά, όπως με έχει στηρίξει κι άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη… δεν είναι τίποτα δικό μου εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Αναρωτιέμαι αφού χρωστάω νίκη στον Σπύρο και σε άλλους που το λένε, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι;”. 

 

Τσέκαρε και αυτά: