Στάθης Σχίζας

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια ανάμεσα στους παίκτες των Survivor, ωστόσο εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για τον χωρισμό τους και δήλωσε ότι αν δεν είχε πάει στο Survivor All Star τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

«Δεν μετάνιωσα που προχώρησα σε μια νέα σχέση, γιατί ήμουν μαθημένη να έχω σχέση. Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, ήταν ακατόρθωτο να μην φτάσουμε σε σχέση. Μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί. Όταν φεύγεις από μια σχέση λες λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς, αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει όταν καταλαγιάσει. Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ. Δεν ήθελα να μπει ο Στάθης στο Survivor All Star, ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει. Το ότι πήγε στο All Star το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα. Αν δεν είχε μπει τότε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα».

Όσον αφορά στον δημόσιο καβγά τους στα μπουζούκια, είπε: «Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιούνται ξανά».

Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA και είπε πώς μετάνιωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Μία δήλωση που ήρθε μετά από εκείνη της Παναγιώταρου και μοιάζει αρκετά, ωστόσο η αιτιολόγηση που έδωσε ο Στάθης Σχίζας δεν αφορούσε την Instagrammer:

«Μετάνιωσα για τη συμμέτοχη μου στο survivor, δεν μου ταίριαζαν οι άνθρωποι, που ήταν μαζί μου στο παιχνίδι».

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης:

«Απόρησα με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην επανασύνδεση μου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωή μου και κάθε πισωγύρισμα είναι διαφορετικό».

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story