Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του Survivor 2022 και κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο ! Είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης και σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα του… οφείλει μέρος της νίκης του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας” και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star και αποκάλυψε πως η σχέση του με τον Στάθη Σχίζα δεν είναι η καλύτερη!

“Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη”. 

Ο φαρμακοποιός φαίνεται πως να πιστεύει πως ο Σχίζας δεν θέλει να αλλάξει τη στάση του απέναντι στην υποστήριξη που δείχνει στον Νίκο Μπάρτζη λόγω φόβου και ο νικητής του Survivor δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αυτά που είπε ο El Professor!

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έχει την ίδια στάση με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί πως ο Σάκης Κατσούλης ήρθε κοντά με τον Γιώργο Κόρομι και σίγουρα έχουν να πουν πολλά όταν βγει από το παιχνίδι!

Τσέκαρε και αυτά: