Γιώργος Κώτογλου

O Γιώργος Κώτογλου είναι ένας πολύ ιδιαίτερος “πιτσιρικάς” ο οποίος αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι στρατηγικής “Οι Προδότες” με σκοπό να δείξει τον δικό του τρόπου για να ξεγελάσει 21 άτομα τα οποία δεν γνωρίζει! Και ως “Προδότης” έχει πολλή δουλειά να κάνει αφού οι “δολοφονίες” έχουν ξεκινήσει και θα δούμε πολλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Ο νεότερος παίκτης του ριάλιτι – είναι 21 ετών – μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και προτού ξεκινήσουν να προβάλλονται τα επεισόδια του παιχνιδιού είχε επιλέξει να μην αναρτήσει εικόνες στον λογαριασμό του! Αλλά τώρα βλέπουμε πως έχει αρχίσει να προσθέτει περιεχόμενο και δείχνει κάποια πράγματα τα οποία αφορούν στη ζωή του!

Τα μαθηματικά είναι η μεγάλη του αγάπη και οι σπουδές του στο ΑΠΘ στον τομέα της πληροφορικής, τον οδήγησαν να δημιουργήσει ένα site το οποίο βοηθά τους μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα μαθηματικά! Και είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση και με μεγάλο ενδιαφέρον!

Σε μικρή ηλικία ανακάλυψε πως έχει δυσλεξία και ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δημιούργησε τη δική του πλατφόρμα! Και έτσι βοηθά τα παιδιά να βρουν τoυς δικούς τους τρόπους για να μάθουν να λειτουργούν!

Το Instagram

O Γιώργος Κώτογλου έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram o οποίος είναι σχετικά απλός και έχει αναρτήσει εικόνες που αφορούν στην πλατφόρμα του αλλά και κάποιος στιγμές της καθημερινότητας του!

Οι Προδότες

Ο Γιώργος Κώτογλου είναι ένας από τους 22 παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι “Οι Προδότες” γιατί του αρέσουν πολύ οι γρίφοι και πιστεύει πως ξέρει πως να ψυχολογεί τους άλλους!

Όταν τον άγγιξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον ώμο, είχε μια πολύ περίεργη αντίδραση καθώς έβγαλε τη γλώσσα από το στόμα του και φάνηκε σαν να κοροϊδεύει τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον δουν καθώς είχαν τα μάτια τους κλειστά! Η κίνηση αυτή έγινε viral και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: