Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το Survivor All Star, παρά το γεγονός πως πολλοί περίμεναν να τη δουν να φτάνει στο Γαλάτσι για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για όλα όσα έχουν ακουστεί και ήταν χείμαρρος αλλά είχε πολύ σεβασμό και γλυκήτητα, χωρίς να αφήσει καρφιά.

Όταν ρωτήθηκε για τo “έγκλημα” που μπορεί να είχε κάνει, δεν ήξερε τι να απαντήσει και ανέφερε πως σίγουρα ήταν μια μεγάλη απειλή.

“Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο μόνος που ήρθε και μου είπε μπροστά μου πως είμαι απειλή. “Αν πάμε στο Γαλάτσι και είμαστε μαζί, υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσεις το έπαθλο”, μου είπε. Εκτίμησα που ήταν ντόμπρος μαζί μου. Δεν ήταν σαν τους άλλους που με έβριζαν από πίσω. Ο Μάριος Πρίαμος πήρε το μπλε χρώμα, του έδωσα τη Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που ο Μάριος δεν τήρησε και ήθελε να βγει από πάνω. Μου είπε πως αφού ψήφισες τον Ηλία, κάποια στιγμή θα το κάνεις και σε εμένα. Πριν βγει ο Βασάλος, ο Μάριος έλεγε ψηφίστε με για να φύγει ο ένας και ο άλλος”. 

Σχετικά με το love story που αφορούσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ ότι ήταν ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της και πως η Μελίνα Μεταξά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν της είχαν καμία συμπάθεια.

“Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν είχα πει κάτι τέτοιο και το είχε αναφέρει ο Στέλιος, θα έπρεπε εγώ να έχω νευριάσει και όχι ο Κωνσταντίνος”. 

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν κατηγορήσει τη Σταυρούλα για έπαρση και μόλις άκουσε αυτό το πράγμα, η αθλήτρια είπε:

“Δεν νομίζω πως έχω έπαρση. Είχα κερδίσει πολλές φορές φαγητό για την Μπλε ομάδα και κατάφερνα να φέρω φαγητό και για τους Κόκκινους. Ο Σάκης έχει στρατηγική και μετά από αυτά έβαλε τρικλοποδιά στον εκατό του,αγωνιστικά είναι ο μόνος που αξίζει να το πάρει αλλά πιστεύω πως θα το πάρει ο Μπάρτζης”. 

Τσέκαρε και αυτά: