Σταυρούλα Χρυσαειδή

H στρατηγική έχει βγει ανοιχτά στο Survivor All Star και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ο ξεκάθαρος στόχος των παικτών που βρίσκονται στο παιχνίδι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια που φορά την κόκκινη μπανάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι κατά της και η αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου ήταν κάτι το οποίο πραγματικά την τσάκισε.

Σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρτζη, τα λάθη άλλων τα πλήρωσε ο Ηλίας ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκλαιγε στο συμβούλιο και όταν έφυγα με προορισμό την καλύβα, εκείνη γέλαγε.

Η Σταυρούλα απομακρύνεται από όλους τους παίκτες και όταν ο Νίκος Μπάρτζης της ζήτησε να έρθει κοντά τους για να συζητήσουν, εκείνη πήρε την τσάντα της και έφυγε προς τη ζούγκλα γιατί δε θέλει να κάθεται μαζί τους!

Σε άλλα νέα οι παίκτες πάλι θα μπουν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο ενώ στο συμβούλιο θα ανάψουν πάλι τα αίματα καθώς η Σταυρούλα είναι με δάκρυα στα μάτια και φαίνεται να μην αντέχει άλλο!

Η Στέλλα Ανδρεάδου παραδέχεται πως με τη Σταυρούλα δεν ήταν ποτέ κοντά και πως δεν είναι ένα άτομο με το οποίο έχει κοινά!

 

Τσέκαρε και αυτά: