Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρείται για πολλούς ένα από τα “μεγάλο φαβορί” για τον τελικό του Survivor All Star και μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως αξίζει μια καλή θέση αφού είναι πολύ καλή αγωνιστικά και σύμφωνα με τα στατιστικά είναι η πιο δυνατή γυναίκα του ριάλιτι επιβίωσης.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Βρισηίδα Ανδιρώτου – σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα και πρώην παίκτρια του ριάλιτι – δημοσίευσε στο Instagram ένα story μέσω του οποίου δείχνει ξεκάθαρα τη στήριξη της στην παίκτρια και με δυο απλές λεξούλες “καρφώνει” τις άλλες.

Το μοντέλο ανάρτησε ένα story μέσω του οποίου δείχνει ένα tweet από μια συζήτηση του Ηλία Μπόγδανου και της Σταυρούλας και η Βρισηίδα “έκλαψε” φιότι θεώρησε πολύ αστεία την τοποθέτηση της παίκτριας.

Και έγραψε: 

“Μπράβο Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πόσο χαίρομαι τις νίκες σου απέναντι σε κάποιες”. 

Η Σταυρούλα είναι από τις πολύ δυνατές γυναίκες του φετινού ριάλιτι και έχει επιλέξει να κρατά τις αποστάσεις – όσο είναι δυνατόν – από διάφορα τοξικές καταστάσεις γιατί έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος είναι η νίκη!

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε να μπαίνει στον μεγάλο τελικό και ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι και η μεγάλη νικήτρια!

Tσέκαρε και αυτά: