Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μια από τις παίκτριες του Survivor All Star που θα μπορούσε να βρεθεί στον τελικό αλλά η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο που χρειάστηκε να φύγει νωρίτερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αθλήτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” για όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, θέλοντας να βάλει τα πράγματα για μια ακόμη φορά στη θέση τους.

“Δεν έχει γίνει τίποτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζω τα προσωπικά μας δε πρέπει να αφορούν κανέναν και ειδικά για παίκτες του παιχνιδιού. Μάλλον απλά θέλανε να κάνουν κάποιο ντόρο. Δε ξέρω. Μπορεί να ήταν μια στρατηγική και αυτό.Μπορεί να υπάρξει και μια φιλία μεταξύ αγοριού και κοριτσιού. Δεν είναι πάντα το ερωτικό στη μέση. Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν μόνο δυο εβδομάδες στην ίδια ομάδα. Μετά, κάναμε ξανά παρέα προς το τέλος και ότι υπήρχε μεταξύ μας ήταν καθαρά φιλικό”. 

Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Στέλιο Χανταμπάκη καθώς είχαν ακουστεί πολλά και για όσα φέρεται να είχε πει ο παίκτης στο παιχνίδι!

“Δεν είπα ποτέ στον Στέλιο Χανταμπάκη ότι μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Αν είχε συμβεί όλο αυτό που λέγανε, θα έπρεπε να είχε ενοχλήσει εμένα και όχι κάποιον άλλο παίκτη. Αν είχε γίνει κάτι, θα έπρεπε να ενοχλήσει εμένα, όχι κάποιον άλλον παίκτη. Με τον Στέλιο εννοείται ότι κάνουμε παρέα, τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι από τα άτομα που ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω στην άκρη όσα έλεγαν τότε και είδα έναν Στέλιο πραγματικά υπέροχο”.

H αθλήτρια ξεκαθάρισε τη θέση της και για εκείνη ξεκινά το καλοκαίρι με ξεκούραση και διακοπές!

Tσέκαρε και αυτά: