Παραλίες Εύβοια

Παραλίες Εύβοια: Πολλές φορές είμαστε στο γραφείο και σκεφτόμαστε πως θα ήταν υπέροχα να βρισκόμαστε σε μια παραλία κοντά στην Αθήνα, όπου μπορούμε να πάμε με το αυτοκίνητο μας! Και από Ότο φαίνεται βρήκαμε το ιδανικό μέρος για μονοήμερη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην ανατολική πλευρά της Εύβοιας βρίσκεται η παραλία Άγιος Δημήτριος και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Αιγαίου!

Είναι μια παραλία η οποία βρίσκεται στο τέλος του φαραγγιού του Αγίου Δημητρίου και θα βρεις ένα μοναδικό σπήλαιο το οποίο χαρακτηρίζεται ως “ανοικτού τύπου”. Μέσα σε αυτό το σπήλαιο θα δεις μεγάλους σταλακτίτες και οι φωτογραφίες δε θα σταματήσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Reporter (@greekreporter)

Στην παραλία θα βρεις ελαφρύ βοτσαλάκι και δεν είναι οργανωμένη! Επομένως, θα πρέπει αν έχεις μαζί σου ομπρέλα και νερό! Τα νερά είναι καταγάλανα και ιδανικά για όλους όσους θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες και να μπερδέψουν τους φίλους τους, νομίζοντας πως είναι σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Παραλίες Εύβοια – Πώς θα πας

Για να μπορέσεις να πας στην παραλία θα πρέπει να περάσεις από την Χαλκίδα και θα κατευθυνθείς προς το Αλιβέρι. Μετά την περιοχή, θα βρεθείς στα Λέπουρα όπου θα κάνεις δεξιά για Κάρυστος.

Στη διασταύρωση που θα συναντήσεις θα κάνεις αριστερά με κατεύθυνση τον Άγιο Δημήτριο!

Η ομάδα της Up stories είχε δημιουργήσει ένα βίντεο όπου μας παρουσιάζονται μοναδικές εικόνες της παραλίες!

Τσέκαρε και αυτά: