Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεπέρασε τον κορονοϊό και αφού έμεινε σπίτι για πέντε μέρες αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό και να συναρμολογήσει τον καναπέ που της είχαν στείλει! Προφανώς, δεν είναι εύκολο task αλλά το κορίτσι τα κατάφερε πολύ καλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παίκτρια του Survivor All Star μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όμως έχει τη δύναμη και την αντοχή να καταφέρει πολλά πράγματα! Και η συναρμολόγηση των επίπλων δεν την τρομάζει!

Ωστόσο κάποιοι followers θεώρησαν σωστό να της στείλουν μηνύματα λέγοντας της πως θ έπρεπε να βρει έναν σύντροφο ή να φωνάξει ένα μάστορα για να της φτιάξει τα έπιπλα! Και θέλησε να απευθυνθεί σε όλους εκείνους που δεν πιστεύουν πως μια γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μόνη της λέγοντας:

“Aυτό που θέλω να πω είναι πως έχω ξεκινήσει να φτιάχνω τα έπιπλα του σπιτιού μου! Όποτε συναντούσα κάποια δυσκολία είχα μηνύματα που μου έλεγαν να βρω ένα αγόρι, μια σχέση ή έναν μάστορα. Το motivation που είναι; Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές από μόνες μας. Εκτός από άνδρες είχα και γυναίκες που μου έστειλαν τέτοια μηνύματα. Κορίτσια συνέλθετε είμαστε πολύ δυνατές. Άντε μην τα πάρω”. 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε βέβαια και πολλά θετικά μηνύματα! Και το κορίτσι συνεχίζει να φτιάχνει το σπίτι της!

Τσέκαρε και αυτά: