Max Verstappen

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Max Verstappen να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας σε ένα γαλλικό τούνελ ενώ οδηγεί μια Αston Martin Valkyrie είδε τα φώτα της δημοσιότητας και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα για τον πρωταθλητή της Formula 1. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To βίντεο έχει διαγραφεί από το Instagram όπου και είχε αναρτηθεί από τον συνοδηγό του πρωταθλητή, Μark Cox καθώς δείχνει τον οδηγό να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα μέσα στο τούνελ το οποί βρίσκεται κοντά στη Νίκαιας και η οθόνη έδειχνε πως έγραψε με 124χλμ την ώρα.

Σύμφωνα με το Nice Matin, ο δρόμος όπου οδηγούσε ο Max Verstappen έχει όριο ταχ’υτητας 90χλμ και φέρεται να υπερέβει το όριο κατά 34χλμ.

Μπορεί η ταχύτητα που ανέπτυξε ο οδηγός να φαντάζει μηδαμινή συγκριτικά με αυτές που αναπτύσσει όταν οδηγεί σε μεγάλες πίστες, όμως υπάρχουν νόμοι και σε αυτούς πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Οι αρχές φέρεται να ερευνούν το βίντεο αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει στα μέσα τις επόμενες κινήσεις τους και αν θα δώσουν πρόστιμο στον πρωταθλητή!

Το πρόστιμο για υπέρβαση της ταχύτητας μεταξύ 30 και 40 χλμ στη Γαλλία είναι 135 ευρώ και ο οδηγός παίρνει και τρεις πόντους στο σύστημα.

 

Τσέκαρε και αυτά: