Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και κάθε φορά που βρίσκει κάποιο χαριτωμένο κουτάβι, σκυλάκι ή γατούλα κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας τα δείχνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά, όμως, ο κολλητός Νίκος Γιάννης, τον οποίο γνώρισε στο Survivor, έκανε μια ανάρτηση όπου μας έδειξε τον “γιο” της personal trainer.

O χορογράφος και πολύ καλός φίλος της αθλήτριας ανάρτησε ένα μικρό βίντεο μέσω του οποίου παρουσιάζει το “γιο” της και είναι ένας γλύκας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει αδυναμία στον σκυλάκο της και σε όλα τα πλάσματα που κυκλοφορούν εκεί έξω! Και είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο κόσμος την έχει συμπαθήσει!

Η All Star έχει καταφέρει να απασχολήσει το τελευταίο διάστημα καθώς άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχει κάτι νέο στη ζωή της και θέλει να το ζήσει αλλά όχι να το παρουσιάσει ακόμη!

Να σου θυμίσουμε πως είχε παντρευτεί πριν από αρκετό καιρό και χώρισε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω διαφορών που υπήρχαν με τον τότε σύντροφο της.

Το παιδί της είναι ένα κουκλί!

Τσέκαρε και αυτά: