Σταυρούλα Χρυσαειδή

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία που βιώνει η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο κάνει πολλούς από εμάς να ταυτιστούμε μαζί της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε story της στο Instagram ανέφερε πως έχει να κοιμηθεί καλά επτά ολόκληρες μέρες και το βράδυ την πιάνει έντονος βήχας! Μάλιστα, στο βίντεο ακουγόταν αρκετά μπουκωμένη!

Αφού την είδαμε σε αυτό το story, αποφάσισε να βγει για τρέξιμο με τον καλό της φίλο, Νίκο Γιάννη και σε ένα δεύτερο story εκείνος αποκάλυψε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή ταλαιπωρείται από ιγχμορίτιδα και πως θα επισκεφτούν έναν γιατρό έτσι ώστε να τη βοηθήσει με κάποια φαρμακευτική αγωγή! 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν από τις πολύ δυνατές παίκτριες του Survivor All Star και πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως θα έπρεπε να βρίσκεται στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι! Ωστόσο, η μοίρα και οι στρατηγικές τα έφεραν έτσι που δεν κατάφερε να βρεθεί στον ημιτελικό!

Πλέον, κάνει τις διακοπές της, συνεχίζει να αθλείται και βγαίνει με αγαπημένους φίλους ενώ κάνει και αρκετές αναρτήσεις στα Social media!

Τσέκαρε και αυτά: