Στέφανος Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς ζει τον έρωτα του με την τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα, και μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα αποφάσισαν να κάνουν εμφάνιση στο Μόνακο με ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O γνωστός αθλητής ο οποίος μένει στο Μονακό κάνει πολλές βόλτες με το κορίτσι του και απαθανατίστηκε να οδηγεί ένα πανάκριβο όχημα το οποίο θα λάτρευε ο Τζέιμς Μποντ.

Η Aston Martin v12 είναι ένα όχημα το οποίο ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ και μόλις 88 άνθρωποι στον κόσμο έχουν στην κατοχή τους το αυτοκίνητο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα και όταν ο κόσμος τον αντίκρισε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τον έβγαζαν φωτογραφίες και αυτός είχε πολύ cool vibe.

Το ακριβό αυτοκίνητο είναι από εκείνα που ο κόσμος λατρεύει να βλέπει στους δρόμους καθώς είναι καλαίσθητο και έχει “χαρακτήρα” όπως λένε οι περισσότεροι που το έχουν δει από κοντά.

Ο τενίστας είναι από τους ανθρώπους που αγαπά την ακριβή ζωή και του αρέσει να περνά καλά όπως έχουμε δει σε διάφορες αναρτήσεις του στα Social media!

 

Tσέκαρε και αυτά: