Στέλιος Κουδουνάρης

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την φαινομενικά, ειρωνική στάση της Όλγας Κοτλιδά στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς, του “My Style Rocks”. H στιλίστρια και διαγωνιζόμενη είχε μια πολύ περίεργη διάθεση και η συμπεριφορά της προκάλεσε αντιδράσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Όλγα Κοτλιδά με αφορμή ένα σχόλιο της Χαράς Βογδοπούλου για τα κοντά σορτσάκια θέλησε να μιλήσει για τα σχόλια που γίνονται και δεν είναι σωστά. Και φάνηκε αρκετά ενοχλημένη. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να της μιλά με σεβασμό και όχι με ειρωνεία.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βλέποντας τη συμπεριφορά της Όλγας τοποθετήθηκε λέγοντας πως η συμπεριφορά της είναι σχεδόν προσβλητική! Και όταν εκείνη του είπε πως “τελείωσε το ζήτημα”, ο σχεδιαστής μόδας απασφάλισε.

O σχεδιαστής μόδας είπε στην Όλγα πως η συμπεριφορά που επιδεικνύει είναι τελείως λανθασμένη και πως θα έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο που μιλά ενώ δεν του άρεσε καθώς το γεγονός πως είχε επιθετικές τάσεις. Οι δυο τους φάνηκε να έχουν μεγάλη ένταση μεταξύ τους και να μην μπορούν να ηρεμήσουν αλλά ο σχεδιαστής επέλεξε να δώσει τέλος στη συζήτηση τους και να δει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Τσέκαρε και αυτά: