STEVE ANT

Το “Mi Loca” αποτελεί μια viral συνεργασία του ελληνικής καταγωγής STEVE ANT με τον Ρουμάνο superstar Liviu Teodorescu.

Ο 27χρονος Steve Ant – κατά κόσμον Στέφανος Ανθόπουλος– έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Romanians Have Talent 2022 στο οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές του show, τραγουδώντας στα αγγλικά, τα ελληνικά και τα ισπανικά, ενώ ο Liviu Teodorescu είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της Ρουμανίας, με τα τραγούδια του να ξεπερνούν τις 350 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Δείτε την εμφάνιση του Steve Ant στο Romanians Have Talent!

Οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν πρόσφατα για πρώτη φορά δισκογραφικά πριν, με τον Liviu Teodorescu να τραγουδάει για πρώτη φορά στα ισπανικά, και τον Steve Ant να τραγουδάει στα ελληνικά και ισπανικά.

Το “Mi Loca” που κυκλοφορεί από τη MediaPro Music και τη Universal Music Romania έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ρουμάνων εδώ και λίγες μέρες, και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο No4 του Shazam Chart της χώρας, καθώς επίσης και στο Νο38 του εβδομαδιαίου Official Romanian Airplay Chart με συνεχή ανοδική πορεία.

Τσέκαρε το κομμάτι εδώ! 

Πρόκειται μάλιστα για τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στα charts της Ρουμανίας.

Tσέκαρε και αυτά: