Wednesday

Η σειρά “Wednesday” κατάφερε να κάνει χαμό όταν προβλήθηκε η πρώτη σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix και ο κόσμος περιμένει με αγωνία τη δεύτερη σεζόν η οποία αναμένεται ακόμη πιο σκοτεινή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O “Χavier Thorpe” τον οποίο υποδύθηκε ο Percy Hynes White, είναι εκτός του σεναρίου για τη δεύτερη σεζόν καθώς υπήρξαν ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος του και σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης τον πήραν σηκωτό από τα γυρίσματα!

Ο 22χρονος Καναδός ηθοποιός κατηγορήθηκε πριν από 9 μήνες για σεξουαλική επίθεση αφού φέρεται να έδωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μια γυναίκα σε ένα πάρτι στο Τορόντο και η παραγωγή της σειράς πήρε πολύ σοβαρά όλα όσα ακούστηκαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Percy Hynes White (@percy)

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν της σειράς “Wednesday” επιβεβαίωσε πως δε θα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν και δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες! Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες που έχουν γίνει εναντίον του.

“Γεια σε όλους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Στις αρχές του χρόνου, κάποιος, που δεν γνωρίζω καν, ξεκίνησε μια online “εκστρατεία” παραπληροφόρησης εναντίον μου. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια και οι φίλοι μου λαμβάνουν απειλές θανάτου”, είχε γράψει σε μηνύματα του στα social media!

Τσέκαρε και αυτά: