Survivor All Star

To Survivor All Star έχει καταφέρει να προκαλέσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό και πιο συγκεκριμένα οι παίκτες, οι οποίοι φαίνεται πως από την ακραία πείνα και τις κακουχίες, έχουν ξεχάσει τις συμφωνίες που έχουν κάνει προτού μπουν στο παιχνίδι! Ωστόσο, έχει προκύψει μια νέα καταγγελία η οποία θα φέρει νέο πονοκέφαλο στον Ατζούν Ιλιτζαλί και αφορά στην παραγωγή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Kώστας Αναγνωστόπουλος είναι ένας άνθρωπος που συμμετείχε στο παιχνίδι και έχει στραφεί πολλές φορές κατά της συμπεριφοράς που επιδεικνύει η παραγωγή, όμως με ένα νέο tweet αποκαλύπτει κάτι το οποίο δεν γνώριζε αρκετός κόσμος.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, άνθρωποι της παραγωγής φέρεται να έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους παίκτες και τους κατακεραυνώνει με τις αποκαλύψεις που κάνει!

“Ας διώξουν & άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε‘πάρτε τον πουλο’κ αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι & στην οικογένεια τους!Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια & οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του“, έγραψε στο Twitter!

Να σου θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις οι οποίες έχουν αποδειχτεί και αναρωτιόμαστε για όλα τα υπόλοιπα που γνωρίζει!

Τσέκαρε και αυτά: