Survivor All Star

Το Survivor All Star έχει αρχίσει να μπαίνε στην τελική ευθεία, αφού είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 14/5 τον πρώτο ατομικό αγώνα στον οποίο ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το πολυπόθητο αυτοκίνητο και οι επόμενες μέρες θα αρχίσουν να προετοιμάζουν τους παίκτες για τον μεγάλο τελικό!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι Μπλε έχουν χάσει τη δυναμική τους καθώς οι Κόκκινοι έχουν μείνει με λίγους παίκτες και καλούς και μπορούν να ανταπεξέλθουν πιο εύκολα στα αγωνίσματα γιατί παίζουν περισσότερες φορές τις πίστες με αποτέλεσμα να τις μαθαίνουν πιο εύκολα!

Οι παίκτες της μπλε ομάδας αποφάσισαν να καθίσουν σε μια γωνία για να μιλήσουν καθώς θέλουν να πάρουν την επόμενη νίκη σαν τρελοί και να έχουν ασυλία, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος πιστεύει πως το συμφέρον δεν παίζει ρόλο στην νίκη αλλά η ψυχή που θα δώσει ο καθένας.

Τσέκαρε και το trailer:

Το συμβούλιο είναι αυτό το οποίο έχουν όλοι στο μυαλό τους μιας και πλέον θέλουν όλοι τη μεγάλη νίκη και την καρέκλα στο Γαλάτσι!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, οι ευχές των Μπλε του Survivor All Star θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και οι Κόκκινοι θα κληθούν να βγάλουν έναν παίκτη στον τάκο!

Τσέκαρε και αυτά: