Survivor All Star

Το Survivor All Star φαίνεται πώς θα είναι το ριάλιτι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τους επόμενους μήνες, καθώς οι συζητήσεις είναι πολλές και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναυπομονεί να παρουσιάσει το εν λόγω προϊόν το ελληνικό κοινό!

Ωστόσο, το Love Island  το οποίο είναι το ριάλιτι που δεν έχει αποδώσει όσο ο ΣΚΑΙ θα ήθελε, φαίνεται να τελειώνει νωρίτερα και ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου θέλουν να δουν το ριάλιτι με τους “αστέρες” να έρχεται νωρίτερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, το Survivor All Star θα ξεκινήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν πριν το τέλος του συγκεκριμένου μήνα!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, το Survivor θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και ο ΣΚΑΙ θέλει στις αρχές Δεκεμβρίου να είναι στον αέρα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να θέλει να κάνει τα χατίρια του Ντάνου και σύμφωνα με το Γιάννη Πουλόπουλο, θέλει τον νικητή να πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο νωρίτερα, για να μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με τις ταινίες που ετοιμάζει.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος “πέταξε” μια βόμβα λέγοντας πως ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει και ένα δεύτερο Survivor το οποίο θα είναι με νέους Μαχητές και Διάσημους!

Αναμένουμε τον επόμενο διάστημα!

Τσέκαρε και αυτά :

Gen Z : Γιατί διαφέρει από τις υπόλοιπες γενιές

Κιμ Καρντάσιαν : Δημιουργεί αντικείμενα για το μπάνιο