Survivor All Star

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στο Survivor All Star καθώς οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι φέρεται να έχουν αθετήσει συμφωνίες και να έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο και να φάνε τρόφιμα τα οποία θα του γεμίσουν το στομάχι για να έχουν ενέργεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Nίκος Παρτσώλης και ο Χάρης Λεμπιδάκης – δυο άνθρωποι που έχουν κάνει πολλές αποκαλύψεις για πολλά πράγματα που αφορούν στο παιχνίδι – εμφανίστηκαν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και σχολίασαν όλα όσα συμβαίνουν.

O δημοσιογράφος ο οποίος είναι μέλος της εκπομπής “Πρωινό μας”, φέρεται να γνωρίζει πολλά πράγματα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ένα τρόπο με τον οποίο ίσως οι locals “πληρώνονται” για τις υπηρεσίες του. Όπως είπε, ο Νίκος Παρτσώλης εικάζει πως ένας local τραβά βίντεο τον παίκτη και το στέλνει στον άνθρωπο που θα κάνει ην πληρωμή μέσω τραπέζης και επιβεβαιώνει πως πρόκειται για το πρόσωπο που του ζήτησε να τον πληρώσει!

Η διαδικασία της πληρωμής έχει ως εξής: Ο ντόπιος τραβά βίντεο, στέλνει το βίντεο στον άνθρωπο του παίκτη και έπειτα γίνεται η πληρωμή!

Αυτή είναι η εικασία που κάνει ο δημοσιογράφος για όσα έχουν γίνει στο Survivor All Star !

Όλοι περιμένουμε τους παίκτες να επιστρέψουν και να μάθουμε τι έχει συμβεί!

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

 

Τσέκαρε και αυτά: