Survivor All Star

Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται για το Survivor All Star και όσο περνούν οι μέρες, αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία μπορεί σε κάποιους να προκαλούν ερωτήματα αλλά και κάποιους να τους χαροποιούν.

 

Η επιστροφή των παικτών που έχουν ζήσει στο παρελθόν την εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η παραγωγή προσπαθεί να βάλει όλα τα πράγματα σε μια σειρά καθώς οι προετοιμασίες είναι πολλές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

O Γιώργος Λιανός είναι πλέον ο “εκπρόσωπος” του Survivor All Star και μιλά στις εκπομπές με ιδιαίτερο τρόπο για αυτά που θα έρθουν.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε μια κίνηση που αποφάσισε να κάνει η παραγωγή του All Star και είπε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” πώς όλοι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι, θα λάβουν τα ίδια χρήματα ακριβώς για να είναι δίκαια τα πράγματα.

Κάποιοι παίκτες βέβαια, ακούμε εμείς δε συμφωνούν με αυτή την απόφαση γιατί πιστεύουν πως θα “πουλήσουν” περισσότερο σε σχέση με άλλους. Ενώ κάποιοι έχουν εντυπωσιαστεί με το γεγονός πως η παραγωγή τους θέλει όλους σε ένα ίσο επίπεδο!

Τώρα,  μένει να μάθουμε ποιοι θα είναι  οι παίκτες!

Τσέκαρε και αυτά :

Σασμός: Δύο νέα πρόσωπα στη σειρά

Sam Smith : Κάνει χαμό με το “Unholy”