Survivor All Star

To Survivor All Star έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 8 Ιανουαρίου και οι περισσότεροι παίκτες που θα συμμετάσχουν έχουν ανακοινωθεί μέσω κινηματογραφικών trailer τα οποία έχουν ξεσηκώσει ήδη τον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει αρκετά διαφορετικό καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που θεωρούνται η αφρόκρεμα του παιχνιδιού και θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με πιο δύσκολα παιχνίδια και καταστάσεις. Και να μην ξεχνάμε, πώς η παραγωγή αποφάσισε να βάλει μέσα στο παιχνίδι και πρόσωπα τα οποία είναι μεγάλες “ανακατώστρες”.

Τα μεγάλα συμβόλαια και οι όροι

Από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τους παίκτες να αγωνίζονται, να τσακώνονται και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον Άγιο Δομήνικο, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να αντέξουν γιατί οι όροι στα συμβόλαια είναι αυστηροί. Στα συμβόλαια υπάρχει αυστηρός όρος όπου τονίζει ότι ένας παίκτης δεν μπορεί να φύγει επειδή βαρέθηκε ή επειδή του λείπει ο σύντροφος του. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορέσει να φύγει οικειοθελώς ένας παίκτης θα είναι λόγω τραυματισμού και εφόσον το πουν οι γιατροί.

Ο κάθε παίκτης θα λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά φήμες θέλουν κάποια πρόσωπα να παίρνουν πολλά παραπάνω!

Οι “ανακατώστρες” του Survivor All Star


Δυο πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να γίνουν viral στα Survivor είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι στρατηγικές τους κατάφεραν να τους επιτρέψουν να οδηγήσουν τις καταστάσεις εκεί που ήθελαν και είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για να κάνουν άνω-κάτω το παιχνίδι.

Οι αλλαγές στο All Star

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς ένας τυφώνας κατέστρεψε τους στίβους μάχης και ο Ατζούν θέλει να δυσκολέψεις τους παίκτες.

Μεγάλη βάση θα δοθεί στα πνευματικά παιχνίδια και θα δούμε παιχνίδια στρατηγικής τα οποία δε θα απαιτούν σωματική δύναμη αλλά ψυχική.

Οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” δε θα υπάρχουν πια και τη θέση τους θα πάρουν τα χρώματα “πράσινο” και κίτρινο” .

Τα έπαθλα θα είναι ακόμη πιο δυνατά και η παραγωγή θα κάνει κάτι πρωτοφανές! Για πρώτη φορά θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο πρόσωπα του περιβάλλοντος των παικτών και θα τα βλέπουν από κοντά.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς έχουμε να δούμε πολλά και να ακούσουμε άλλα τόσα!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Θέατρο: Οι τελευταίες παραστάσεις στις γιορτές

Γιορτινά μαγαζιά : Που να πας στην Αθήνα