Survivor All Star

Ο απόλυτος πανικός σημειώνεται στο Survivor All Star και οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο, δίνουν… ρεσιτάλ ερμηνείας όπως θα έλεγε και ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US.

Οι δυο ομάδες συνεχίζουν να έχουν τα προβλήματα τους και στους Μπλε θα γίνει ένα σκηνικό το οποίο θα προκαλέσει αναστάτωση καθώς η μια καλύβα πιάνει φωτιά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και. δε θα καταφέρουν να τη “σώσουν ” οι παίκτες. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που θα σηκώσει το νησί στο πόδι.

Μετά το αγώνισμα όπου όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν, στο συμβούλιο θα γίνει μακελειό καθώς ο Νίκος Μπάρτζης θα εξαπολύσει μια “βόμβα” που θα κάνει τους Μπλε “ώπα”.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

 O Mπάρτζης, όπως φαίνεται στο trailer για το επεισόδιο της Τρίτης λέει στο συμβούλιο πως είδε κάποιον στη ζούγκλα με κινητό τηλέφωνο. Και αμέσως γίνεται πανικός. Ο Τάκης Καραγκούνιας του ζητά να πει το όνομα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος φεύγουν ενώ και άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι να αφήσουν τις θέσεις τους.

Ο Καραγκούνιας φαίνεται τόσο θιγμένος – λες και του είπαν πως είχε αυτός το κινητό – και αποχωρεί ενώ στο τέλος ακούγεται το όνομα της Ασημίνας η οποία μπορεί να είδε και αυτή κάποιον με κινητό και να μη θέλει να το πει.

Από το συμβούλιο φεύγει και ο Νίκος και ο αναβρασμός είναι τεράστιος στο Survivor All Star!

Tσέκαρε και αυτά: