Survivor All Star

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor All Star θα ξεπροβάλλει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Πέμπτης 23/3 και θα δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται σκληρά στον στίβο μάχης γιατί θέλουν το έπαθλο φαγητού διότι πεινάνε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Oι παίκτες που βρίσκονται στις καλύβες τους, αφού έπαιξαν το παιχνίδι δημοπρασίας και αγωνίστηκαν και το έπαθλο επικοινωνίας, προσπαθούν να ανακάμψουν και επιστρέφουν με σκοπό να μπουν στο νέο στίβο μάχης και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να πάρουν το έπαθλο φαγητού και να φτάσουν στο συμβούλιο χορτασμένοι.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο συμβούλιο του Survivor All Star καθώς πέντε παίκτες έχουν βγει στον τάκο! Ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Νικολέττα Μαυρίδη είναι τα πρόσωπα που κάθισαν σε “αναμμένα κάρβουνα” και το κοινό αποφάσισε πως ένα είναι το πρόσωπο το οποίο θέλουν να είναι εκτός.

Τσέκαρε και αυτά:

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν, η Νικολέττα Μαυρίδη είναι η παίκτρια που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από λίγες εβδομάδες στο ριάλτι επιβίωσης και σίγουρα έχει να πει πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: