Survivor All Star

To Survivor All Star ξεκινά σε λίγες μέρες και πολλά είναι τα ονόματα των παικτών που έχουν ανακοινωθεί πώς θα συμμετάσχουν! Αλλά υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που θα ήθελε πολύ να δει τον Άρη Σοϊλέδη να εμφανίζεται ξανά στον Άγιο Δομήνικο.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ποδοσφαιριστής είχε αποκαλύψει κατά το παρελθόν πώς δεν έχουν προχωρήσει οι συζήτησεις με την παραγωγή για μια πιθανή είσοδο στο παιχνίδι αλλά σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να λέμε “ποτέ” γιατί μπορεί ξαφνικά να γίνει η ανατροπή.

Μέχρι να γίνει η ανατροπή, λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης αποφασίσει να κάνει ένα Q&A και αποκάλυψε δυο πράγματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ποιο θεωρεί το πιο δυνατό πρόσωπο του Survivor;

Σύμφωνα με όσα ανάρτησε στο instagram, ο Άρης πιστεύει πώς η Κατερίνα Δαλάκα είναιτο πιο δυνατό πρόσωπο που έχει περάσει απο το Surviror αλλά θα στηρίξει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αναμένεται να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Tσέκαρε τις αναρτήσεις :

 

 

Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκάθαρες προτιμήσεις και αφορούν στις γυναίκες αθλήτριες που μπαίνουν στο All Star! Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει για κάποιον άνδρα παίκτη και αν πιστεύει πώς θα τα πάει καλά αλλά δεν αποκλείεται να πει το κατιτίς του τις επόμενες μέρες.

Τσέκαρε και αυτά :

Θεοδοσία Τσάτσου : Παράταση στο Faust

Ταξίδια 2023 : Πώς να γλιτώσεις χρήματα