Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι για το οποίο όλοι μιλούν! Και ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα” γιατί θέλει να γίνει και να έχει στον Άγιο Δομίνικο παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να φέρουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης!

 

Και ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το παιχνίδι, είναι ο James Καφετζής! Και αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος σε νέα του συνέντευξη.

Ο “πρίγκιπας” του Survivor αποκάλυψε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” πώς έχει γίνει μια κρούση από τους ανθρώπους του ριάλιτι και όταν του είπε η Έλενα Πολυκάρπου πώς οι παίκτες θα παίρνουν 5.000 ευρώ, εκείνος είπε πως θέλει 10.000 ευρώ. Δηλαδή, τα διπλά από αυτά που έπαιρνε ο Τριαντάφυλλος όταν συμμετείχε.

“Έχει γίνει μία κρούση για το “All Star Survivor”. Ο Γιώργος Λιανός ήρθε στη Ρόδο αλλά δεν συζητήσαμε κάτι για το παιχνίδι. Έχει υπάρξει ένα ενδιαφέρον αλλά εγώ τους είπα ότι δουλεύω τώρα και να τα πούμε στο τέλος τη σεζόν”, είπε στη δημοσιογράφο. 

Στη συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε στα χρήματα και ανέφερε χαρακτηριστικά :

“5.000 την εβδομάδα έπαιρνε ο Τριαντάφυλλος. Αν δεν πάρω εγώ τα διπλά από τον Τριαντάφυλλο δεν πάω. Εγώ δεν έχω πει κάτι για την επιλογή των άλλων παικτών. Το παιχνίδι είναι αυτό και πρέπει να μπεις μέσα και να παίξεις. Ο Αλέξης Παππάς είναι αδερφός πλέον”. 

Ο Ατζούν προς το παρόν δεν είναι σίγουρος πως θέλει να έχει τον James στο Survivor All Star αλλά τα νούμερα τηλεθέασης είναι το πιο σημαντικό και ίσως αλλάξει γνώμη!

Τσέκαρε και αυτό : Αργίες 2022: Πόσα έχουν απομείνει μέχρι τέλος του χρόνου