Σορμπέ φράουλα

Το σορμπέ φράουλα είναι ίσως από τα πιο απολαυστικά εδέσματα του καλοκαιριού και μας αρέσει πολύ να αράζουμε στο μπαλκόνι μας και να το απολαμβάνουμε! Άσε, που μπορείς να δημιουργήσεις και απολαυστικά κοκτέιλ με αυτό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι γρανίτες είναι must το καλοκαίρι, όμως οι περισσότερες είναι γεμάτες ζάχαρη και δε θέλουμε να λαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που πρέπει γιατί θέλουμε να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή!

Στο λογαριασμό της mama_mila στο TikTok βρήκαμε μια αγαπημένη συνταγή η οποία σε βοηθά να φτιάξεις το δικό σου σορμπέ φράουλα με τρια απλά υλικά και πολύ εύκολα!

Τι θα χρειαστείς 

  • 4 κούπες παγωμένες φράουλες
  • μισό λάιμ στυμμένο
  • 1/4 της κουταλιάς του γλυκού σιρόπι σφενδάμου

Ρίχνεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάς καλά! Ρίχνεις το μείγμα σε ένα τάπερ ή ένα τσίγκινο, μικρό ταψί και μέσα στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον!

@mama_mila_ You need to try this strawberry sorbet – its the perfect sour + sweet treat 🍓 save this easy recipe for summer 🌞 you can also switch out the frozen strawberries for frozen mango xx #easyrecipe #easydesserts #homemadesorbet #hometips #homehacks ♬ Bops Goin Brazy – Tyga

Ο συγκεκριμένος τρόπος μπορεί να γίνει και με άλλα φρούτα όπως είναι το μάνγκο ή με βατόμουρα! Μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο παγωτό ή να το προσθέσεις σε κάποιο κοκτέιλ το οποίο θα ετοιμάσεις με την παρέα στο σπίτι!

Τσέκαρε και αυτά: