Survivor All Star

Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου και οι παίκτες ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ταξίδι το οποίο κάθε εβδομάδα θα τους χαρίζει 5.000 ευρώ για τις “μάχες” και το ριάλιτι που θα δείξουν στο κοινό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έκανε πολλά ραντεβού και σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι παίκτες τα συνεχίζουν ακόμη καθώς θέλουν να διευθετήσουν κάποιους όρους που έχουν τα σκληρά συμβόλαια! Αλλά κάποιοι πρώην παίκτες είπαν “όχι” στον Ατζούν παρά το γεγονός πως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τους δούμε να παίζουν!

Ποιοι είναι οι παίκτες που έριξαν “άκυρο” στο Survivor All Star 

Γιάννης Σπαλιάρας 

Ο “σφαχτής της καρύδας” δε θα βρίσκεται στο all star γιατί έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέλει να κάνει άλλα πράγματα!

“Όπως καταλάβατε δεν θα είμαι. το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στην παραγωγή. Με τιμά η πρότασή τους και αισθάνομαι λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να με δει, γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα και είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να θέλει να σε δει, αλλά μέσα μου αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση”.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου 

Άλλο ένα μοντέλο που απασχόλησε τους τηλεθεατές αποφάσισε να πει “όχι” στον Ατζούν αφού θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να μη φύγει από το πλευρό του συντρόφου της!

James Καφετζής 

Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Survivor, o James, δεν έχει καμία πρόθεση να μπει ξανά στο ριάλιτι καθώς υπάρχουν προηγούμενα με την παραγωγή.

“Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All-Star. Μου έχει γίνει μήνυση από την Acyn Media. Είναι κάτι που δεν έχει λυθεί, αλλά όλα λύνονται.”