Γιώργος Αγγελόπουλος 

Το θρίλερ με τον Ντάνο και το All Star κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει! Και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

“Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν από δύο μήνες να μπω ως παίκτης ήταν ξεκάθαρο το «όχι» μου. Από εκεί και πέρα, τελευταία βλέπω ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα και δεν θα συμμετέχω στο Survivor. Δεν γίνεται και δεν θέλω, για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή. Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω”.

Κάτια Ταραμπάνκο 

To μοντέλο έχει συμμετάσχει ήδη δυο φορές στο ριάλιτι και σε συνέντευξη της παραδέχτηκε πως έχει κάνει ραντεβού αλλά αρνήθηκε.

“Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις για το All Star, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχω χρόνο για τον Άγιο Δομίνικο. Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά ο κύκλος έκλεισε για μένα. Το σκέφτηκα να πάω επειδή έχω πολύ καλή σχέση με την Acun Medya. Αλλά μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον σε κάποιο άλλο project”.

Σόφη Πασχάλη 

Η γυμνάστρια έχει ερωτηθεί πολλάκις για τη συμμετοχή της και έχει δηλώσει πώς ανήκει στο παρελθόν το ριάλιτι και πως δε θέλει να ξαναβρεθεί στη “μάχη”.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Κλόε Καρντάσιαν : Φωτογραφίζεται με τον γιο της

Γκράφιτι Αθήνα : Η επιχείρηση του δήμου Αθηναίων