Survivor All Star

Πρεμιέρα θα κάνει το Survivor All Star στις 8 Ιανουαρίου 2023 και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να αγωνιστούν στους στίβους μάχης και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό για να κερδίσουν το έπαθλο που δίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην εκπομπή “Γεια σου” έγιναν αποκαλύψεις που αφορούν το νέο ριάλιτι που θα δούμε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, και οι παίκτες έχουν ήδη αρχίσει να νιώθουν τις πρώτες τους τσαχπινιές που προσφέρει το παιχνίδι.

Μετά το μεγάλο πάρτι που θα κάνουν οι παίκτες στα σκάφη που τους πηγαίνουν στο νησί, θα κατέβουν στις παραλίες, θα φορέσουν τα σορτσάκια τους και θα ξεκινήσουν αμέσως να αγωνίζονται με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο που θα τους χαρίσει την πρώτη αβάντα στο παιχνίδι.

Οι προειδοποιήσεις του Αζτούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να γίνει λίγο αυστηρός με τους παίκτες και να τους ζητήσει να τηρήσουν πολύ συγκεκριμένους κανόνες.

  1. Το παιχνίδι θα γίνει πιο σκληρό και θα πρέπει να ανταπεξέλθουν! Αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Περικλή Κονδυλάτο.
  2. Αν κάποιος παίκτης βρεθεί να κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου, αμέσως φεύγει από το ριάλιτι.

Από την πρώτη μέρα, θα υπάρξει υποψήφιος σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” και τη Δευτέρα θα μάθουμε και τον δεύτερο υποψήφιο!

Τσέκαρε και αυτά: