Survivor All Star

Το πάρτι της Ένωσης του Survivor All Star συζητήθηκε έντονα και είδαμε τη μεταμόρφωση των παικτών η οποία ήταν απίστευτη, καθώς έγιναν άλλοι άνθρωποι αφού έκαναν τα μπανάκια τους και φόρεσαν τα ωραία τους ρούχα! Ωστόσο, υπάρχει παρασκήνιο και είναι “καυτό”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης, στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής 30/4, υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο που αφορά σε δυο πρόσωπα τα οποία ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι της ένωσης και δεν πρόκειται για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να είναι ο ένας εκ των δυο προσώπων που έκανε τσαχπινιές στο πάρτι της Ένωσης με μια συμπαίκτρια του και πέρασαν πολύ καλά.

Οι δυο τους “γούσταραν” από ότι φαίνεται και ήρθαν πολύ κοντά ενώ ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο Βασάλος είναι ελεύθερος και πως μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Στο Survivor All Star έχουν παιχτεί πολλές καταστάσεις και έχουν ανθίσει κάποιες σχέσεις οι οποίες δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστούν. Ωστόσο, έχουν ακουστεί πολλά και κανείς δεν ξέρει αν θα μάθουμε την αλήθεια 100%.

Tσέκαρε και αυτά: