Survivor All Star

Ο Aτζούν Ιλιτζαλί και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την παραγωγή του Survivor All Star είναι αποφασισμένοι να δώσουν πολύ ριάλιτι στον κόσμο και ένα από τα πρόσωπα που επιλέχθηκε να μπει στο παιχνίδι θα φέρει σίγουρα, αναστάτωση, στις ομάδες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι παίκτες που αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλει ο ΣΚΑΙ αλλά υπάρχει ένα κορίτσι το οποίο αναμένεται να κάνει πανικό με την εμφάνιση της καθώς έχει προηγούμενα με έναν παίκτη και τη σύντροφο του! Μήπως σου πάει το μυαλό κάπου;

Αν σκλεφτηεκες την Χριστίνα Κεφάλα, πολύ καλά έκανες καθώς αυτή είναι η παίκτρια που αναμένεται να μπει και να κάνει χαμούλη! Είναι ένα κορίτσι το οποίο είχε έρθει κοντά με τον Σάκη Κατσούλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δε θα χαρεί αν μπει στην ομάδα των Κόκκινων.

Σύμφωνα με τη Βάνια, η οποία έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” η instagrammer θα μπει στο παιχνίδι και αναμένεται να γίνει πανικούλης αφού είναι ένα πρόσωπο το οποίο λέει πολύ ανοιχτά την άποψη του και θα ανάψουν τα αίματα στο Survivor All Star!

Τσέκαρε και αυτά: