Βραζιλία

Κεραυνός χτύπησε το εμβληματικό άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στη Βραζιλία και η συγκλονιστική στιγμή απαθανατίστηκε στην κάμερα και είναι πραγματικά ένα μοναδικό θέαμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το τεράστιο άγαλμα το ποιο βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το οποίο έχουν επισκεφτεί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο δέχτηκε για Τρίτη φορά μέσα σε 15 χρόνια ένα χτύπημα από κεραυνό.

Ο κεραυνός χτύπησε στο “κεφάλι”  του αγάλματος στις 10 Φεβρουαρίου και μια αστραπή κατάφερε να φανεί σε πολλές περιοχές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Braga (@fsbragaphotos)

Όσοι παρατήρησαν το συγκεκριμένο φαινόμενο, κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή και στα social media αναρτήθηκαν αρκετά βίντεο και εικόνες.

Ο Φερνάντο Μπράγκα – ένας χομπίστας που ασχολείται με τη φωτογραφία – κατάφερε να απαθανατίσει διάφορες εικόνες και ο κεραυνός φαίνεται λες και χτυπά επίτηδες το συγκεκριμένο σημείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Braga (@fsbragaphotos)

Κάποιοι είναι δύσπιστοι καθώς δεν πιστεύουν πως πρόκειται για κάποιο φυσικό φαινόμενο αλλά για μοντάζ αλλά ο ίδιος λέει πως κατάφερε να απαθανατίσει το φαινόμενο και πως δεν είναι ψέμματα.

Δεν ήταν λίγα τα σχόλια που εκθειάσαν τις εικόνες που δημοσίευσε στο Ιnstagram!

Πάντως στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό στη Βραζιλία!

Τσέκαρε και αυτά: