Survivor All Star

Το Survivor All Star κατάφερε να κρατήσει “ζωντανό” το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς είδε αγαπημένα πρόσωπα να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που προσέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από τους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης είχαν ήδη χτίσει ένα πολύ δυνατό Instagram account, όμως είδαν τις μετοχές του να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο όταν μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν αρχίσει να τους προσεγγίζουν ξανά για να συνεργαστούν κάνοντας giveaways και δίνοντας προσφορές.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο συμμετείχε στο Survivor All Star το οποίο σαρώνει στο Instagram και δεν είναι άλλο από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Και όμως, η δημοσιογράφος και instagrammer είναι αυτή που έχει τον πιο δυνατό λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με άλλους All Stars και καταφέρνει να απασχολεί με κάθε της ανάρτηση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετρά 630Κ followers και αμέσως μετά ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα με 305Κ followers.

Η instagrammer προκαλεί φρενίτιδα κάθε φορά που αναρτά φωτογραφία με τα μαγιό της και οι followers κάνουν πολλά σχόλια!

Πάντως, το Instagram φάνηκε να μην είναι ισχυρό όταν βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση! Βέβαια, άλλο το κοινό του Insta και άλλο το τηλεοπτικό!

Τσέκαρε και αυτά: