Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους παίκτες του Survivor καθώς έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του! Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι, αλλά αυτά έχει η ζωή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτό που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει σχετικά με τον παίκτη, είναι η απίστευτη αγάπη που έχει στην κορούλα του, Ραφαηλία την οποία είδαμε σε ένα από τα επεισόδια του Survivor All Star να εμφανίζεται στον Άγιο Δομίνικο και πραγματικά λύγισαν και οι καρύδες διότι ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε πει πολλάκις πως ο λόγος για τον οποίο μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν η κόρη του διότι θέλει να της προσφέρει τα πάντα και να τη βοηθήσει να έχει ένα καλό μέλλον κάνοντας αυτά που επιθυμεί!

Η κορούλα του μισθοφόρου έγινε 12 ετών και ο πρώην παίκτης του Survivor δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε στο Instagram δείχνοντας μας φωτογραφίες από τη στιγμή που γεννήθηκε! Και ήταν πολύ όμορφο ενώ είδαμε πως είναι ένας περήφανος μπαμπάς!

“Ραφαηλία μου να είσαι πάντα γερή και δυνατή… πριν 12 χρόνια 28 Αυγούστου απέκτησε ουσία η ζωή μου …σε αγαπώ είσαι η ζωή μου όλη!!! Χρόνια πολλά !!!!!!”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του!

Τσέκαρε και αυτά: