Survivor Ελλάδας

Survivor Ελλάδας : Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα κορίτσι που μας συστήθηκε μέσω του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλει ο ΣΚΑΙ και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο λατρεύει να την παρακολουθεί και να την ακολουθεί στα social media!

 

Το κορίτσι με το καλογυμνασμένο σώμα που δε σταματά να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της Σάκη Κατσούλη, είναι ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του Survivor να συμμετάσχει στο All Star αλλά καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη! Αλλά σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να τη δούμε να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έκανε τις διακοπές της και έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της καθώς θέλει να δημιουργήσει πράγματα τα οποία αφορούν τη γυμναστική και αναμένεται να δούμε πολλά το επόμενο διάστημα!

Η αθλήτρια και γυμνάστρια, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram η οποία προκάλεσε φρενίτιδα στους followers της και φαίνεται πως αναπολεί τη στιγμή που έκανε διακοπές με το αγόρι της και απολάμβανε τα κρυστάλλινα νερά στα οποία βουτούσε!

Survivor Ελλάδας – Τσέκαρε την :

Μια φωτογραφία που προκάλεσε χαμό και πολλά σχόλια!

 

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Η σάλτσα πέστο με αβοκάντο και σπανάκι