Survivor

Έπειτα από δύο σεζόν με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης για το Survivor, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, πήρε την απόφαση να κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλει μέσα στο reality επιβίωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Επί Τόπου, το πρόσωπο αυτό είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και το ποσό που φέρεται να της προσφέρει ως κλειστό συμβόλαιο φτάνει τα 100.000 ευρώ για να βρίσκεται στον νέο κύκλο στον Άγιο Δομίνικο.

Το ποσό μπορεί να ακούγεται μεγάλο, όμως είναι ένα ποσό που θα έπαιρνε ένας παίκτης των Διάσημων αν έμενε αρκετούς μήνες στο νησί. Μάλιστα, ταυτόχρονα με την πρόταση του Survivor, φέρεται να της προσφέρει και την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του My Style Rocks αν βρεθεί τον Ιανουάριο στο Survivor.

Σημειώνεται ότι η Παναγιώταρου έχει ξαναλάβει συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης στην Φάρμα του ΑΝΤ1 πριν 2 χρόνια.

Παρόμοια πρόταση είχε γίνει και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δηλαδή πρώτα στο Survivor και μετά στην παρουσίαση του My Style Rocks.

Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός μία ενδεχόμενης συμμετοχής και του Στάθη Σχίζα, κάτι που συνηθίζει να κάνει η παραγωγή με πρώην ή νυν συντρόφους των παικτών.

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε