Survivor

Αν είσαι φαν του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς στον Άγιο Δομίνικο… εικονικά καθώς ετοιμάστηκε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι το οποίο θα δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία χωρίς να ταλαιπωρηθεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To επίσημο παιχνίδι του Survivor ανακοινώθηκε και η πηγή έμπνευσης του είναι όλα τα αγωνίσματα τα οποία έχουν γίνει Ο τίτλος του video game είναι “Survivor: Castaway Island”, και βασίζεται ολοκληρωτικά στο παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε και μέσω αυτού γωρίσαμε πολύ κόσμο.

Το παιχνίδι θα αφορά όλες τις κονσόλες όπως είναι το Playstation, το X-BOX και το Nintendo switch και θα κυκλοφορήσε από τις Microids με τη Banijay Brands.

Στο παιχνίδι θα μπορεί ο παίκτης να ανακαλύψει τον επιζώντα που κρύβει μέσα του και θα ζήσει την απόλυτη περιπέτεια σύμφωνα με την ανακοίνωση. Θα μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε 12 παίκτες και να ακολουθήσει τη φυλή τους. Θα μπορούν να ανακαλύψουν συναρπαστικές προκλήσεις και να οργανώσουν τη δική του στρατηγική.

Θα μπορέσει κάποιος να ψάξει για πρώτες ύλες και να δημιουργηθούν συμμαχίες και η εμπιστοσύνη είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς στο εικονικό νησί!

Τσέκαρε και αυτά: