Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Πολλοί από εμάς μπήκαμε σε ένα σπίτι πριν από κάμποσα χρόνια και επιλέξαμε έπιπλα τα οποία τότε ήταν πολύ της… μόδας! Πλέον, όμως,ς θεωρούνται παλιά και ίσως να έφτασε η στιγμή να τα αλλάξουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά από τα έπιπλα που επιλέγουμε για το σπίτι μας είναι συνήθως φτιαγμένα από ξύλο ή από υλικά τα οποία θυμίζουν ξύλο! Έχουν συνήθως σκούρες αποχρώσεις ή πολύ ανοιχτές και δίνουν συγκεκριμένο ύφος στους χώρους μας!

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις αλλαγές στα έπιπλα σου αλλά η τσέπη σου δεν σηκώνει πολλές αγορές, τότε σου έχουμε μια πολύ οικονομική λύση!

Συμβουλές για σπίτι – Η λύση είναι στα σπρέι! 

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις γυαλόχαρτο και να ξύσεις πολύ καλά τα έπιπλα σου για να μπορέσεις να επιτρέψεις στο σπρέι να εισχωρήσει στο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το έπιπλο σου!

Το σπρέι είναι ιδανική λύση διότι δεν είναι ακριβό, μπορείς να βρεις πολλές αποχρώσεις οι οποίας θα κάνουν πιο fun τα έπιπλα σου! Παραδείγματος χάρη μπορείς να βάψεις ένα κομοδίνο με φούξια χρώμα ή ένα έντονο κίτρινο για να δώσεις φωτεινότητα στο χώρο σου!

Το μυστικό είναι στο ξύσιμο και δεν πρέπει να το ξεχνάς!

Τσέκαρε και αυτά: