Drake

Ο Drake είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος χαρακτηρίζει τον εαυτό του συλλέκτη έργων τέχνης και πολλές επιλέγει να πάρει μέρος σε δημοπρασίες, προσπαθώντας να αποκτήσει πολύτιμα αντικείμενα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά ο βραβευμένος με Grammy Καναδός καλλιτέχνης, αποκάλυψε πως είναι ο νέος κάτοχος του χρυσού δαχτυλιδιού που δημιούργησε ο ράπερ Tupac προτού πεθάνει! Ο καλλιτέχνης συμμετείχε σε πρόσφατη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στη Νέα Υόρκη.

Το δαχτυλίδι αγοράστηκε για 1,02 εκατομμύρια δολάρια, σε τιμή υπερτριπλάσια της αρχικής εκτίμησης που ήταν 300.000 δολάρια.

Όπως αναφέρει ο γνωστός οίκος δημοπρασιών, είναι η μοναδική δημιουργία αντιπροσωπευτική του στυλ hip-hop που πουλήθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε δημοπρασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Ο Drake αποκάλυψε μέσω stories πως είναι ο νέος ιδιοκτήτης του δαχτυλιδιού και ο οίκος Sotheby’s επιβεβαίωσε την είδηση σε δελτίο Τύπου στις 28 Ιουλίου.

“Το μοναδικό δαχτυλίδι σχεδιάστηκε σχολαστικά από τον Tupac και είναι ένα από τα έργα της απεριόριστης δημιουργικής του ενέργειας – ένα μοναδικό τεχνούργημα από μια χρονική περίοδο που αποτελεί απόδειξη της διαρκούς επιρροής του τόσο στο hip- hop όσο και στη παγκόσμια σύγχρονη κουλτούρα”, αναφέρει ο οίκος σε ανακοίνωση του!

Tσέκαρε και αυτά: