Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Πολλές φορές επιλέγουμε να καθαρίσουμε το σπίτι μας όταν αρχίζει να κάνει έντονα την εμφάνιση της η σκόνη σε διάφορα έπιπλα και προσπαθούμε να την απομακρύνουμε αλλά εκείνη επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή για να μας εκνευρίσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σκόνη συνήθως εμφανίζεται στο σπίτι επειδή ανοίγουμε τα παράθυρα μας και μεταφέρεται με τον αέρα λόγω της ρύπανσης! Και υπάρχει ένα πολύ απλό DIY hack το οποίο μπορείς να κάνεις για να την απομακρύνεις και να μην εμφανιστεί πολύ γρήγορα στα σημεία που δε θέλεις !

Τι πρέπει να κάνεις

Σε ένα βαποριζατέρ προσθέτεις νερό μέχρι τη μέση και γεμίζεις το υπόλοιπο μπουκάλι με λευκό ξύδι!

Έπειτα προσθέτεις 5-6 σταγόνες έλαιο λεμονιού! Ανακατεύεις καλά και με εφημερίδα καθαρίζεις τις σκονισμένες επιφάνειες!

@mama_mila_ Say goodbye to dust with these 3 easy tricks 👋 which one will you try first? #dustinghacks #cleantok #cleaninghacks ♬ STYLE X DIE FOR YOU BY ALTÉGO – ALTÉGO

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είναι αλλεργικοί στη σκόνη και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν καθαρίζουμε διότι δεν πρέπει να αφήνουμε υπολείμματα!

Καθημερινά μπορείς να χρησιμοποιείς ένα “φτερό” για να περνάς τα έπιπλα σου μέσα σε 10 λεπτά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Αν καθαρίζεις τακτικά θα νιώθεις ακόμη πιο ωραία μέσα στο σπίτι σου!

Οι συμβουλές για σπίτι έχουν σημασία!

Tσέκαρε και αυτά: